Дипляни и листовки

Рекламната дипляна е от най-използваните рекламно-информационни материали. Тя запознава публиката с нови продукти, инициативи, промоции, представя фирмата ви и цялостната й дейност. Дава възможност за точно премерено съдържание и богат илюстративен материал.

 

Ние имаме богат опит в изработването на дипляни и можем да ви предложим интересни дизайнерски решения. Работим с различни формати и разнообразие от хартии. Качественият печат по CMYK, допълнителните цветове по Pantone и умелото боравене с лак дават възможност да реализираме и най-дръзките дизайнерски виждания. Прецизни довършителни операции, оригинални сгъвания, биговане при необходимост довършват безупречния вид на продукта. Опитният ни екип от професионалисти гарантира на вашата дипляна индивидуалност и тя ще се отличава от всички, заливащи потребителя всеки ден.

 

Когато планирате важно събитие, участие в изложби, изложения и панаири, подготовката на информационни материали се подразбира. Свържете се с нас – „Акцент 96“. Ще разработим заедно дипляна, която няма да остане незабелязана и ще ви представи по подобаващ начин, събуждайки интерес към продуктите ви!