Папки

Използването на папките с индивидуален печат издава стил и грижливо отношение към фирмената идентичност. Те са нужни за пресконференции, семинари, презентации, изложби и изложения, панаири. Задължителни са при директния маркетинг, когато по предварително уточнен списък предоставяте рекламно-информационни материали на потенциални клиенти или при размяна на документация с настоящи.

 

Добре е фирмените папки да са изчистени, строги и да съдържат наистина безусловно необходимата информация. Понякога дори само логото е достатъчно. Може да сложите още слоган и адрес, но не повече. Освен ако не става дума за конкретно събитие и не ги правите специално за него.

 

Поверете изработката на вашите папки на нас – ние имаме много начини за индивидуализирането им. Можете да избирате от голямо разнообразие красиви картони. После ще ви предложим различни щанци с формат А4 и оформление на джоба – със сглобка или лепен. Съществуват варианти и при довършителните работи. Можем да положим лак или да ги ламинираме.

 

Очакваме ви – „Акцент 96“!