Фотоалбуми

Албумите връщат спомените и ви потапят в отдавна отминали мигове, запечатани на късче хартия. С времето и неподходящото съхранение снимките губят качествата си, чупят се, избледняват. Твърде често е останала само една, филмът отдавна е изгубен, а всички искат да я имат. Ние ви предлагаме добро решение – да ни донесете снимките си и да отпечатаме фотоалбум в толкова бройки, колкото са ви необходими.

 

Правили сме семейни, родови и приятелски фотоалбуми. Изработвали сме художествени издания със снимки от невероятни природни кътчета. Най-много са поръчките от детските градини, училищата, абитуриенти и абсолвенти – когато човек завършва определен етап от живота си и иска да съхрани спомен за приятелите.

 

Добре подбраната хартия и отличният печат гарантират дълготрайност на изображенията. Опитните ни книговезци, работещи с качествени материали, ще превърнат вашия албум в спретнато томче, готово да понесе дълги години разгръщане. Притежаваме техническите възможности и умения да изработим най-красивите фотоалбуми, съхранили спомени и преживявания.

 

Очакваме ви – „Акцент 96“!