Офсетов печат

Офсетов печат е най-масово използваният. Той изисква предварителна еднократна подготовка – цветоотделки и плаки, с една и съща стойност, независимо от тиража. Затова при него има долна граница на тиражите, под която става неизгодно да се печата. При по-старата техника, която вече рядко се използва, качеството на отпечатъка зависи в голяма степен от уменията на печатаря, а цветовете могат да са с различна интензивност.

 

Ние, печатница „Акцент 96”, предлагаме листов офсетов печат върху двустранно хромови хартии (80 – 300 г/м? ), офсет (70 – 200 г/м? ), опаковъчни картони (190 – 400 г/м? ), самозалепващи хартии, PVC фолио, етикетни хартии и луксозни картони. В зависимост от хартията използваме стандартни мастила, пантонни цветове, както и фолийни мастила. Печатните машини, с които разполагаме, покриват всички формати до 50/70 см, като избора на машина зависи от размера, тиража и цветността на изделието.

 

В рамките на посочените дебелини и формати можем да изработим на практика всичко. Достатъчно е да ни дадете вашия файл с предпечатна подготовка или да я направите с помощта на нашите специалисти и да уточните вида на хартията. Възможностите на техниката и добре подготвеният ни екип осигуряват отлични резултати. Предлагаме оптимално съотношение между цени и качество.

 

Потрябва ли ви офсетов печат, потърсете ни!

 

MAN Roland 202
GTO
Polly Prestige 474